sunnuntai 22. syyskuuta 2013

weekend with the girls!

Eilen lauantaina lähettiin tyttöjen kanssa siis ettiin merenrantaa kun sääkin oli täydellinen. Mentiin siis New Brightoniin mikä sijaitsee toisella puolella Mersey-jokea. Joku päivä haluan mennä kyllä lautalla joen yli tai jonnekin mutta eilen ostettiin bussiin päivälippu kun piti kulkea edestakasin. Bussi menee siis tunnelia pitkin joen alta. hui!



New Brighton on upee paikka! Jotenkin erilainen kun Liverpool muuten. Todella englantilainen ja nätti. Jälleen taas sattumalta jäätiin pois oikealla pysäkillä ja oltiin suoraan rannalla. Sää oli kun olisi ollut etelänlomalla ja moni muukin kun me oli päättänyt lähte todistaan tätä kaunista syyskuun päivää rannalle.:) Yksi asia kyllä ihmetyttää, englantilaiset koirat.... tuntuu olevan jotain ihmekoiria tai kaikki koiranomistajat on koirakuiskaajia kun koirat kulkee täällä vapaana, kävelytielläkin! Eikä kiinnitä mitään huomiota ihmisiin!

travelling




tässä on syy miks en taida koskaan uida tossa vedessä!

syyskuinen kesä




liverpool toiselta puolen jokea

Illalla lähdettiin vielä kaupunkiin hieman ylipukeutuneina ja katsastaan Liverpoolin yöelämää. Oli kyllä sen arvosta!
Muutama huomionarvoinen mitä todistettiin:
-Miten paikalliset naiset osaa kävellä niin JÄRJETTÖMÄN korkeilla kengillä vaikka on kuinka humalassa!?!
-Monelle Clubille on ilmanen sisäänpääsy mutta vessan käytöstä pitää maksaa
-Homo/transubaarissa on kaupungin letkein meno
-Busseja ei kuljekkaan yöaikaan

and it was the day we found our style

night in the city

great night!
Nyt pitäs vielä lähteä nauttiin ihanasta kelistä! Tää päivä mennyt kyllä aika nopeeta ohi, mun piti siivota huone ja pestä pyykkiä mutta se on kyllä vähän mielenkiintosta kun meidän pesukone pesee ilmeisesti vain kylmällä vedellä. D:

-Sanna

2 kommenttia:

  1. Yks uus lukija ilmoittautuu! Mielenkiintosta lukea EVS-blogia, vapaaehtoistyö samaisen ohjelman kautta ois suunnitelmissa ensi vuoden puolella itelläkin! :-)

    Kuinka monta kämppistä sulla siis on ja mistä päin maailmaa he on kotosin? :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua kuulla! Oon tosi tyytyväinen että lähdin ulkomaille juuri EVS:n kautta, että suosittelen lämpimästi. Mulla on kolme kämppistä, armenialainen tyttö, saksalainen poika ja saksalainen tyttö. :)

      Poista