torstai 12. joulukuuta 2013

london!

Viime viikonloppuna otettiin Heghinen kanssa megabussi Liverpoolista ja Bastian Prestonista kohti Lontoota ensimmäistä kertaa. Megabussi on hyvä vaihtoehto köyhille vapaaehtosille, sillä Lontooseen ja takaisin maksoi yhteensä vain 20 puntaa, mutta varjopuolena on 5,5h tunnin matka suuntaansa. Matka meni kuitenkin aika letkeästi kun molempiin suuntiin sai nukuttua univelkoja pois, edes vähän.

Lontooseen saavuttiin perjantai-iltana yhdeksän aikaa pienen haahuilun jälkeen otettiin juna kohti Kentia, missä siis yövyttiin viikonloppu neljällä vapaaehtosella. Niillä on siellä auto käytössä mikä helpotti meidänkin elämää kummasti, ja muutenkin tietysti se oli pelkkää plussaa ;). Itse en osais yhtä hyvin ajaa! Nytkin jo pelottaa ajaa autoo jouluna vaikka en ole täällä edes joutunu itse ajamaan...ehkä jossain vaiheessa uskallan jos tulee tilaisuus mutta vielä en lähtis kokeileen. :D

Perjantaina oltiin kuitenkin siis vasta 11 aikaan perillä, mutta ruoka odotti onneks pöydässä ja "pientä" juotavaa käytiin hakemassa myös ruokakaupasta. Kun ei olla kolmeen yli kolmeen kuukauteen nähty, juteltavaa riitti aamuun asti mutta siitä huolimatta lauantaina ensimmäinen päivä lontoossa meni hyvin kolmen tunnin yöunista huolimatta. Toisaalta vaikka kolmeen kuukauteen ei oltu nähty toisiamme Kentin väen kassa ja sillon syyskussakin nähtiin ensimmäisen kerran alkuseminaarin ajan, ei oikein osannut odottaa mitään, mutta yleensä sillon myös on ne parhaat reissut kun ei uskalla odottaa mitään, ja niin oli nytkin. Mieletön porukka!

mun henkilökohtanen suosikki viikonlopun valokuvista! :D



matkaseurakin tekee kaltaisekseen 





muutama muukin haluaa ylittää sillan



Tower Bridge


Lauantai iltana oli alkuperäsen suunnitelman mukaan tarkotus lähtee ulos klubeileen tms, mutta koska töiden, väsymyksen ja aikataulun takia ei oltais kaikki lähdety, päätettiin jäädä talolle kaikki yhdessä viettään iltaa. Ja hyvä niin, vaikka ennen kun tää vuosi on ohi pitää Lontoonkin yöelämässä kerran käydä!

Lauantai-ilta jäi enemmän ja vähemmän mieleen (:D), mutta tosi hauskaa oli. Musiikkia ja juotavaa. Ei sillä ettenkö rakasta mun kämppiksiä mutta oli ihana kuunnella välillä musiikkia mitä normaalistikin kuuntelisin. :DD
guys :) kuvasta puuttuu minä ja Lisa kun molemmat oli kameroiden takana, ryhmäkuvakin on olemassa mutta koska mulla ei sitä vielä ole niin jäi laittamatta tännekin. Bastian, Fabian, Thomas ja sen saksalainen kaveri.

ich und fabi


Sunnuntaina aamupäivästä lähdetiin takasin siis Lontooseen ja käytiin tsekkaan mistä meiän tylypahkan juna olis lähteny ja pyörittiin joulumarkkinoilla. Itse olin niin väsyny ja muutenkin en kauheen elinvoimanen että paremminkin olis voinut sunnuntaista nauttia, mutta joulumarkkinat oli kyllä hieno nähdä. Muutama tuhat muukin ihminen oli kyllä päättänyt lähteä kyseisille markkinoille. Tälläiselle pikkukylän tytölle on mahdoton ymmärtää edes Lontoon kokoa, saati sitä että miten siellä on niin paljon väkeä!


going to hogwarts i guess

london eye


liiiiikaaaa ihmisiä



“We live in a wonderful world that is full of beauty, charm and adventure. There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.”


Matka kotiinpäin sunnuntaina meni todella hyvin unessa ja kotona oltiin vasta yhden aikaan yöllä. Odotan jo ensi kertaa että pääsen Lontooseen, nyt kun kaikki perus turistipaikat on käyty läpi ens kerralla voi keskittyä shoppailuun. ;) Ja vähän suunniteltiin jos mentäis myös Harry Potter maailmaan. :P

Lontoo on vaan niin iso, että en varmaan pysty koskaan käsittään sen kokoo, ja yhden viikonlopun aikana siitä ei kyllä nähnyt kun vaan murto-osan. Jonkin verran kuvia olisin halunnut vielä lisäillä mutta laiskuuttani en jää niitä Heghinen kamerasta odotteleen.
Kokonaisuudessaan oli kyllä huippu viikonloppu!


Huomenna olis tarkotus saada vähän vieraita tänne meillpäin ja ens viikolla sitten jo joulun viettoon kotiin!<3 Can't wait! Joulutunnelmaan on täälläkin päässy virittäytyyn, varsinkin töissä, ja tarkotus olis vähän kirjotella kuulumisia sieltäkin. Yks asia on on vielä varma, viihdyn koko ajan paremmin! :D

ENS VIIKOLLA NÄHDÄÄN!

-Sanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti