tiistai 19. elokuuta 2014

bye bye lvp

Hyvästi Liverpool!

Ystävät, kaverit, kämppikset, koti ja mahtava kaupunki!

Mulla on jo ikävä.

Viimeinen viikonloppu ei olis voinut olla täydellisempi. Lauantaina kävin hyvästeleen mun kaks työkaveria ja käytiin lounaalla Weatherspoonissa. Vaihtaan kuulumisia ja sanoon heipat. Sillon tuli vähän haikeus mutta todettiin että tuntuu siltä että vaan nähtiin ja oltais ihan niinkun ennenkin että nähdään sitten maanantaina töissä.....

Illalla kuitenkin Lauren ja pari muuta tyttöä tuli meille viettään iltaa ennen kun lähdettiin viimestä kertaa yöelämään. Loput porukasta tavattiin kaupungilla ja myös yks toinen kaverini liitty hetkeksi seuraan. Oli huippu ilta!

parhaat työkaverit ikinä!

Sunnuntaina otettiin aika rennosti, mutta mentiin Sefton Parkiin kun liverpool internation music festival alkoi ja siellä oli joku bändi esiintymässä. Illalla otettiin vielä viimeinen turnaus Sock golfia! Sitä ei varmaan pääse hetkeen pelaan, harmi koska mä aloin vihdoin kehittyyn!

Stefan oli viettämässä Liverpoolissa viikonloppua :)

Eilisen koitin pakata ahkerasti ja toivottavasti nyt kaikki kamat tuli mukaan. Tällä hetkellä mulla on repullinen liikaa tavaraa josta pitää päästä eroon....
Illalla käytiin vielä viimestä kertaa kavereitten kanssa läheisessä pubissa syömässä ja Lucas ja Theresakin tuli mukaan. Sain ihanan lahjan ja kortin meidän "jengiltä". Taulun jossa oli kuvia meidän yhteisistä hetkistä. Kotiin päästyä istuinkin sohvalla, luin korttia ja katselin niitä kuvia kyyneleet silmissä.

En voi uskoa että en meekkään takasin Liverpooliin. Täältä Nottinghamista jatkuu matka siis kohti kotia sunnuntaina.

Tuhat miljoonaa ajatusta päässä.
Mahtavia muistoja ja huippuja ihmisiä <3


Nähdään pian Liverpool <3
Nähdään kuitenkin vielä nopeemmin kotiväki <3

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti