lauantai 1. maaliskuuta 2014

half way through !

"How many of you think that the year has gone fast so far?" - everyone
"Well its gonna go so much faster now" -thanks :/

Näin totesi meidän kouluttaja Nottinghamissa viimeksi EVS: seminaarissa. Ja se on johtanut viime päivät puolivuotis -kriisiin! Enpä olis vuosi sitten hakuprosessin ollessa käynnissä ajatellut että tässä oltais näin nopeeta.

Oltiin siis EVS:n puolivälili koulutuksessa Nottinghamissa maanantaista keskiviikkoon. Koulutuksessa pohdittiin omaa kulunutta vuotta, tietenkin Brittiläisiä tapoja ja yllätyksiä ja ennakkoluuloja kulttuurista, kirjotettiin arviota ja VIHDOIN tuli ymmärrys siihen mikä on youth pass ja mitenkä se lopulta tehdään. Nuo EVS:n koulutukset on aina hyvä mahdollisuus tavata muita vapaaehtoisia kotoisin eri puolelta Eurooppaa (okei aina puolet ainakin on saksasta) ja verrata kokemuksia ja projekteja muiden kanssa. Meillä oli todella hyvä ryhmä, väkeä oli tietenkin Saksasta suurin osa, Serbiasta, Ukrainasta, Venäjältä ja Portugalista jos en nyt muita maita unohda. Ja tietenkin minä Suomesta. Entuudestaan tuttuja oli vain neljä ja tosiaan vaan kolme mun lisäksi meitä Punasen Ristin porukkaa, joista yksi sankari kyllä lähti jo tiistai aamuna kun lento lähtikin iltapäivällä Saksaan. Hupsis. Ei aina kaikkea voi muistaa. :D

Toisaalta noi kaksi ja puoli päivää jäi vähän lyhyeksi ja olisi voinut vielä pidempäänkin olla. Tietenkin hotellissa asuminen ja ilmanen ruoka palkitsee aina köyhän vapaaehtoisen arkea. :D Ja moni tietenkin osasi hyödyntää hotellin vieraanvairaisuuden ja välipala keksit, teepussit ja esimerkiksi vessapaperia on hyvä viedä jonkin verran kotiin täyttään varastoja. Osta oma ruokasi -> ota kaikki mitä ilmaseksi saat. 


That's my life in the corner

scavenger hunt !

in the footsteps of robin hood


Koska möhlivät mun junaliput "pääsin" nauttiin ylipitkästä bussi matkasta molempiin suuntiin, mutta pääsimpähän näkemään Leedsin (check) ja hienoja vuoristomaisemia matkalla.



Tällä viikolla olin tosiaan vaan torstain ja perjantai töissä. Kiva rauhallinen paluu arkeen, vaikka mikään työpäivä ei tietenkään ole rauhallinen. :) Mutta kyllä mulla jo vähän oli ikävä meidän lapsia. Torstaina vietettiin yhden meidän oppilaan synttäreitä luokassa. Eräs meidän lapsista tykkää aika paljon synttäreistä, ja jossain välissä oli onnistunut sujauttaan meidän syntymäpäivähatun laukkuunsa. Oli melko koominen perjantai aamu kun se sieltä löytyi, ja kotoo sanoivat että hän oli se päässä kulkenut pari tuntia ja luultavasti ajattelee että saa lahjoja. On ne vaan niin ihania <3!

Eilen juhlistettiin Theresan ja Lucasin kanssa vähän meidän puolivuotis päivää Englannissa viettämällä aikaa yhdessä pubeillen, ihaillen Liverpoolia ja katsoen elokuvaa (tietenkin nukuin taas puolet). 


LVP <3

I love this place <3


Tänään on luvassa ahkera päivä että saa kaiken tehtyä ennen maanantaita kun SAARA JA EVE TULEE, ja huomenna on tarkotus mennä ensimmäistä kertaa ensiapupäivystäjäks lasten rugby-peleihin! Apua! 

Pakko myös näin loppuun hehkuttaa että kesällä kutsuu kolmen päivän festarit skotlannissa!!! Yhden mun paikallisen kaverin ja sen kaverporukan (tiistain pubiporukka) kanssa mennään siis festareille nimeltä T IN THE PARK. Check it out ei huono lista bändejä ja pitäs lisää vielä olla tulossa;).CANNOT WAIT!

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti