keskiviikko 11. syyskuuta 2013

ensivaikutelmat liverpoolista!


Ensimmäinen kokonainen päivä Liverpoolissa alko tutustumalla Punaisen Ristin toimistoon, missä kaksi kämppäkaveriani siis työskentelee. Sen jälkeen käytiin supermarketissa ostamassa PALJON siivoustarvikkeita meidän taloa varten ja illaksi lähdettiin tutkiin keskustaa. Meidän talolta menee 20 minuuttia bussilla liveroolin keskustaan. Ensimmäisenä tehtiin internet sopimus jonka saamiseen meidän talolle menee viikko. :(

Tän kaupungin sydän on beatles. Ja vaan asumalla täällä, olen jo parin päivän aikana oppinut rakastaan sitä bändiä, ihan vaan käymällä Cavern clubilla, asumalla Penny Lanen vieressä ja ennen kaikkea beatles kaupassa. Tiedän mistä ostan kaikki joululahjani :D. Myös itselleni. Mutta kokonaisuudessaan täällä on kyllä paljon nähtävää! Elämä suurkaupungissa on aika mielenkiintosta. Tuon illan aikana nähtiin tyyliin puolen tunnin sisään kolme polttariseuruetta, ja kaksi niistä oli ravintolassa missä me syötiin.

Meidän talo on aika....mielenkiintoinen. Edellisten asukkaiden jäljiltä täältä voi löytää melko mielenkiintosta tavaraa, ja voisin veikata että kukaan niistä ei ole ollut erityisen intohimoinen siivooja. Noh, mutta koko lauantai meillä menikin melkolailla siihen että siivottiin keittiö lattiasta kattoon ja siivosin kyllä myös oman huoneeni. Siivoaminen oli loppujen lopuks aika kivaa, kun kaikki neljä puunattiin meidän keittiöö yhdessä. Omalla tavallaan tää talo on ihana, niin englantilainen kun vaan voi olla. Jos asun kerran täällä, parempi tehdä se kunnolla. Ja kaiken siivoamisen jälkeen tästä tulee veilä ihanampi:D.

Paikalliset täällä puhuu TODELLA voimakkaalla scouse-aksentilla! Välillä pitää miettiä että onko se edes englantia, mutta ehkä siihen jossain vaiheessa tottuu ja ehkä vuoden lopulta vähän puhuukin sitä ;).







Kaiken tän lisäks pakko myöntää että ikävä on jo iskenyt aika ajoin, ja odotan sitä päivää kun opin elään sen kanssa. Vaikken vielä ymmärräkään että asun täällä, isossa maailmassa, tiedän silti että kun kotona on jotain uskomattoman rakasta, on sitä ilman vaikea elääkin.

p.s Ilmasen wifin voimalla nyt muutama vähän vanhempi päivitys

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti