perjantai 20. syyskuuta 2013

töitä töitä töitä

Tää viikko on menny kyllä nopeesti taas eteenpäin...päivät on toistanu aika paljon toisiaan: herätys klo 6.40 ja ensimmäinen kahdesta bussista lähtee noin 7.45 ( koska tuntuu menevän aina vähän oman aikataulun mukaan), yhdeksän maissa koululla ja puoli neljä kotiinpäin. Tällä viikolla ollaan kyllä jääty kaupoille parina päivänä töiden jälkeen eli kotona ollaan oltu vasta aika myöhään. Sitten väsyneenä jotain ruokaa ja loppuilta hengailua olohuoneessa. Ei vain ole jaksanut muuta. Mutta rehellisesti sanoen illat on silti ollut ihan kivoja vaikka ei olla mitään suurempaa tehty kun istuttu olohuoneessa ja hengailtu...mutta ainakin yhdessä. Oon ihan mielettömän ilonen mun kämppiksistä! :)

Tiistaina meillä oli kyllä kaksi vapaaehtosta vieraana Blackpoolista jotka siellä työskentelee Punaisen Ristin toimistolla ja kävi siis saman kurssin ti-ke, kun kaksi kämppistäni. Eli tiistaina saatiin syödä armenialaista ruokaa kun toinen vieraista oli myös armeniasta niinkun Heghine. Tähän mennessä ollaan syöty aika paljon armenialaista ruokaa(onneksi meidän talossa asuu yksi joka tykkää kokata) ja pakko sanoa että se on mielettömän hyvää. En ole koskaan syöny näin erilaisia ja mielettömän hyviä salaatteja!

Työpäivät on aika rankkoja, ja kun lopulta pääsee kotiin on ihanaa vaan istua ja juoda teetä ja rentoutua. Yleensä koulupäivään mahtuu aika paljon itkua, mutta toki myös naurua, kovaa ääntä ja vauhtia. Sain selville että kaikki mun luokassa olevat oppilaat on autistisia, mikä on kovin mielenkiintosta. Jokainen on omalla tavallaan ihana, ja on mielenkiintosta miten ne ilmaisee itseään kun sanoja ei ole, mutta tempperamenttia kyllä. En malta odottaa että lokakuussa alkaa meidän tukiviittomien kurssi ja pystyn paremmin toivottavasti kommunikoimaan lasten kanssa!

Tänään meidän piti tosiaan pitää tyttöjenilta ja lähteä kaupungille, mutta päätettiin siirtää se huomiseen kun ei jaksettu tehdä mitään muutakun syödä. :D Huomenna ois tarkotus suunnata kaupunkiin, ehkä shoppailla (ah en olis ikinä uskonut että tää kaupunki on näin shoppailijan paratiisi!!), toivottavasti löytää merenranta ja tehdä pieni piknik sinne, ja sitten tulla kotiin valmistautuun iltaa varten. Ajateltiin pukeuta niinkun täällä paikalliset tuntuu pukeutuvan ja suunnata kaupunkiin illaksi. Paikalliset pukeutuu siis TODELLA oudosti: hiukset jotenkin ylhäällä tai paras mitä on nähty niin papilijotit jätetty päähän :D, ja no, sääntö tuntuu olevan että mitä enemmän kello on niin sitä lyhyempi vaate päälle..:p Töistä sain tänään avustajilta mun luokasta listan hyvistä baareista ja clubeista mihin mennä ja juuri kartalle merkkasin... saas nähdä mitä löydetään. Ehkä huomenna on enemmän energiaa kun tänään. :)

Allerton Road


but the city can't hold us


hyvää tuulispäivää JOKA PÄIVÄ

minä, lucas ja theresa

syksy tulee tännekin


-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti