maanantai 17. maaliskuuta 2014

Liverpool, Lontoo ja maailman paras seura!

Kaksi viikkoa sitten tosiaan maanantaina Saara ja Eveliina tuli kyläileen tänne ihanalle saarelle! Maanantai- iltana tytöt saapu aika myöhään joten paljon ei keretty muutakun kuulumiset vaihtaan. Alkuilta menikin valmistautuessa ja koitin jopa mennä balettitunnille mutta suuntavaisto, googlemaps ja aikataulu petti mut enkä löytänyt koko paikkaa. :( Ehkä vielä joskus. Tiistaina kun mä pääsin töistä ja tyttöjen päivän shoppailun jälkeen mentiin weatherspooniin syömään ja parantaan maailmaa ja illaksi pubiin Quiz-nightiin. Oli huippua viedä tytöt kunnon aitoon brittiseuraan seuraan miltä kuulostaa scouse-aksentti, ja sekin tuli todistettua mitä tarkotetaan sillä että nää paikalliset ei ole ihan kartalla maantiedosta. (Ei pahalla, kivojahan ne on jokatapauksessa).

Keskiviikon sain töistä vapaaksi ja päästiin kierteleen kunnolla Liverpoolia ja viettään kunnolla aikaa. Parasta <3.


<3

<3

<3

katse amerikkaan

höpsö eve :D
Torstaina neitokaiset lähti kohti Lontoota ja mä seurasin perästä perjantaina! Saaran kanssa asuttiin sen kaverin luona yliopistoasuntolassa ja Eve, ja Even serkku Henna asuivat hostellissa. Perjantaina kuitenkin mentiin suomalaisten kesken syömään ihanaan italialaiseen paikkaan kun Saaran kaverin suomalaiset opiskelijakaverit liittyi meidän seuraan. Launatai menikin aika chillaillessa kun Eve ja Henna kävi kiertelemässä turistipaikkoja me otettiin Saaran kanssa rennosti istuen kahvilassa, vähän shoppaillen ja illalla tehden ruokaa. Illaksi suunnattiin Lontoon yöelämään johon ensin tankattiin itseämme hyvällä tonnikalapastalla ja viinillä kämpillä. Lähtölaukas otettiin jostain opiskelija-asuntola kämppä -bileistä (en tiedä miten niitä kutsua tai suomentaa) jossa Saaran kanssa piipahdettiin suomityttöjen mukana ennen keskustaan lähtöä. Metrolla mentiin siis etsiin käsiimme Henna ja Eve ja yritettiin pubi löytää mistä alottaa ja seuraksi saatiin kaksi Texasilaista tyttöä metrosta. :D Kun ei alkanut pubia löytyä tytöt päätti luovuttaa ja me jatkettiin haahuilua jonkin aikaa ennen kuin kaksi mun Punasen Ristin kaveria liittyi meidän seuraan. Ne kun Lontoon vieressä asuu tiesivät vähän paremmin miten siellä mennään ja hyvä klubi lopulta löydettiin. Lauantai oli kyllä ihanan huikea päivä ja Saaran kanssa muodostettiin aika hyvä seikkailutiimi. ;)

Sunnuntaina tytöillä lähti bussi jo yhden aikaan kentälle ja mäkin päädyin vaihtaan bussilippuni aikasempaan että pääsen kotiin. Ei sitten oikeen alkuperänen suunnitelma houkuttanut että oisin aikaa Lontoossa viettänyt sit vielä sunnuntain. Hintansa sillä kyllä oli mutta onneksi menomatkalla kävi tuuri ja istuin junassa ykkösluokassa. ;)


huippu seurassa syntyy ikimuistosimmat hetket <3

<3

"siis me ollaan kaksin täällä metrossa kuin nastaa!"
-"ai tää olikin päätepysäkki"
Oli kyllä niin ihanaa viettää tyttöjen kanssa aikaa ja näyttää niille millaista tää elämä täällä on. Oon vieläkin ihan innoissani että pääsin näyttään tytöille tätä elämää täällä vaikka toisaalta en sisäistäkkään sitä jotenkin. :D

Hyvää ST. Patricks day :tä, sitä lähdetään nyt viettämään ja muutenkin kuulumisia tällä viikolla luvassa mitä muuta kaikkee on täällä kerennyt tapahtua.

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti