keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

viimeaikojen tunnelmia

Aika on taas kulunut hurjan nopeaa ja kaikenlaista on ehtinyt tapahtua.

Viime viikon torstaina olin kaverini synttäreillä, tai no mentiin kaupunkiin kierteleen eri baareja ja klubeja tällä meidän tavallisella pubiporukalla, plus muutama uusi naamakin oli mukana. Ilta alotettiin rauhallallisesti tosi kivasta baarista jossa en ollut ennen käynyt ja siitä jatkettiin eteenpäin niin että tuli kyllä monta uutta paikkaa Liverpoolin yöelämästä todistettua. Lopulta pääsin kotiin vasta puoli viisi, mutta ilokseni voin todeta kuitenkin kuinka halpoja täällä on taksit kotioloihin verrattuna!





Perjantaiaamuna lähdinkin Joonasta vastaan Manchesteriin lentokentälle kun se tuli viettään pidennettyä viikonloppua tänne. Viikonlopun aikana kerettiin turisteilla Liverpoolia aikas hyvin, chillailla, katsella elokuvia ja istuskella kahviloissa. Maanantaina saattelin Joonaksen junalle ja kävin uudestaan metsästään sitä mysteeristä balettikoulua päivänvalossa, ja lopulta löysinkin sen! Ensi viikolla pitäisi olla aikaa käydä se testaamassa!


climbing up to the cathedral


Liverpool from the wheel <3


Maanantaina vietettiinkin St. Patricks day -tä ja pukukoodina oli vihreä. Lucasilla oli kaveri saksasta kylässä ja iltaa lähdettiin viettään sitten nelistään minä, Theresa, Lucas ja sen kaveri. Käytiin muutamissa eri paikoissa mutta tällainen irkkubaari O'neils oli kyllä ehdottomasti vetänyt eniten väkeä, tietenkin. Yhteen työkaveriinkin onnistuin törmäämään, joka irlantilaisena itse oli aika juhlahumussa. :P

me and trish <3



asianmukaset puvut!


Tänään oltiinkin meidän luokan kanssa farmilla retkellä (:D) ja nyt pitäisi lähteä pitkästä aikaa ensiapuharkkoihin. Huomenna pitää pakata ja pestä pyykkiä sillä perjantaina lähden töistä suoraa kohti Brightonia. JEE :)

Tajusimpa että perjantaina on myös kolme viikkoa siihen kun tulen kotona piipahtamaan. Jäiks. Ennen joulua odotti kovasti kotiin tuloa kun en koskaan näin pitkään ole erossa ollut ja ne neljä kuukautta syyskuusta joulukuuhun meni niin paljon hitaammin kun nyt joulusta tuonne huhtikuulle. Aika on mennyt ihan liian nopeeta ja nyt on enemmänkin paniikki että sitten kun tuun Suomesta takasin niin onkin enää vähän yli neljä kuukautta jäljellä. Mutta eipä tollaisia pitäisi miettiä, vaan elää hetkessä täällä. On silti ihana nähdä teitä kaikkia. <3

Nyt kuitenkin odotellaan kevättä ja auringosta on saatu viime päivinä nauttia aikas paljon. Vielä kun kylmä tuuli häviäis niin oliskin jo tosi lämmin, mutta ehkäpä Brightonissa päästään merenrannalle nauttiin auringosta ;)

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti