maanantai 24. maaliskuuta 2014

back in memories

Viikonloppu vierähti Brightonissa National Assemblyssä, jonne oli kerääntynyt siis Punaisen Ristin vapaaehtoisia ympäri brittejä. Virallinen tapahtuma oli siis lauantaina mutta meille pitkänmatkalaisille tarjottiin mahdollisuus yöpyä hotellissa. Itse saavuin vasta yhdeksän aikaan Brightoniin ja suoraan super herkulliselle illalliselle. Nam! Porukalla pubiin istuun iltaa myöhemmin ja siitä takaisin hotellille vielä hetkeksi hengailemaan.








Lauantai alkoi hotelliaamiaisella ja siitä suunnattiin Brighton centeriin itse tapahtumaan. Oli kyllä mielenkiintoista nähdä mistä tuossa kauan odotetussa tapahtumassa oli kyse ja mitä Punainen Risti tavallaan on täällä maassa. Tavallaan ihan erilainen tapahtuma mitä meillä koskaan on Suomessa, muutenkin tuntuu että järjestö toimii osittain ihan eri tavalla, osittain ihan samalla tavalla. Päivän aikana kuultiin paljon siis mitä tehdään sekä Briteissä että ulkomailla ja pidettiin hauskaa. Ilta jatkui pubissa ja lopulta kohtuu aikasin pitkän päivän jälkeen takaisin "ihanassa" hostellissa. ;)


reunion !



amazing brighton <3


Oli kyllä mieletöntä palata Brightoniin seitsemän kuukauden jälkeen, mieletöntä palata sinne mistä kaikki alkoi. Ensimmäisenä kun astuin ulos rautatieasemalla tuli sellainen flash back että tossa me Lauran kanssa noustiin taksiin kohti meidän hostellia. Kävely Brighton pierillä ja käytiin jopa meidän hostellin luona. Oli todella hassua ajatella millaista oli silloin seitsemän kuukautta sitten ja miten tähän päivään on tultu.

Tänään kävin myös uudessa balettikoulussa, ja olen tosi tyytyväinen! Oli todella hyvä tunti verrattuna siihen edelliseen kouluun missä kävin! Oli haastetta mutta en kuitenkaan ollut liikaa pihalla. Tehtiin jotain mihin en ollut ennen törmännyt mutta myös tuttuja asioita. Huomas kyllä että taukoa on kerääntynyt ihan liikaa ja varmaan tuntuu jaloissa huomenna. Mutta oli kyllä todella hyvä treeni pitkästä aikaa! :) Keskiviikkona ajattelin mennä kokeilemaan hip hoppiin miten siellä pärjään!

Punasen Ristin tunnelmissa lähdenkin huomenna ensiapupäivystään jalkapalloturnaukseen. Apua. Keskiviikkona onkin vapaapäivä kun meidän koulu on lakossa palkkojen takia! Heh, eipä haittaa.

Englanti on ihana <3

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti