maanantai 17. helmikuuta 2014

half term!

Tänään alko siis viikon loma kun tavallaan meiän hiihtolomaa vastaava half term alkoi :)

Päivä alko uimaan menolla ja kävimpä ensimmäistä kertaa saunassa enkkulassa olon aikana! Sauna oli sauna mutta ei se nyt ihan kodin puusaunaa voittanut. Uima-allas alueen reunassa oli sellanen pieni huone (tai vähän kookkaampi koppi) joka oli siis sauna. Sisällä oli kyllä mukavasti lämpöä mutta yksi asia puuttui: kiuas. Ei siellä nyt kauhean pitkään huvittanut istuskella, mutta oli se kuitenkin ihanaa päästä edes jonkinlaiseen saunaan täällä!

Huominen vielä Liverpoolissa ja sitten keskiviikosta lauantaihin pitäisi kartuttaa Preston, Manchester ja peak district. Oon tonne peak districtille menosta aika innoissani, mä nyt en mikään vaeltaja tyyppi ole koskaan ollut mutta sitä odotan kyllä innolla päästä vähän kokeilemaan...saas nähdä kuinka selviydyn! Toivottavasti matka sujuu hyvin:).

Sieltä luvassa omaa päivitystä sitten kun olen takasin ens viikonloppuna. Ens viikon maanantaina alkaakin EVS:n seminaari jossa menee kolme päivää...kun nyt vaan kertoisivat missä päin brittejä tällä kertaa ollaan. :)

Terkkuja kovasti kotiin. Alle parin kuukauden päästä tulen sielläpäin piipahtaan, koska ootte niin kivoja.


Tossa yllä toille vielä Liverpoolin biisi. Aina kun tää tulee porukka menee ihan sekasin ja tanssii tietyllä tavalla:D. Ja tää yhteys tulee ilmeisesti että Mersey-joen rannalla tässä ollaan.


-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti