keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Ilotulituksia ja kuulumisia!

Tässä vähän viimeaikasia kuulumisia, nyt on tullut oltua niin paljon menossa että ei oo tullu pysähdyttyä kirjotteleen.

Weekend after Malvern

Malvernissa vietetyn viikon jälkeen viikonloppu meni aika pitkälti levätessä. Kuntosalilla (KYLLÄ, minä olen jäsen :-DD) tuli käytyä ja sunnuntaina mentiin tyttöjen kanssa katsastaan uusi hiekkaranta täältä lähistöltä. Oli kuitenkin niin kova tuuli että hirveesti ei viitsitty jäädä viettään aikaa, mutta tulipahan käytyä ja oli kyllä hieno paikka... kesällä varmasti upea !


Tuolla on siis enemmän ja vähemmän vedessä tollaisia patsaita seisomassa. Ne on taitelijan (jonka nimeä en nyt muista) itsensä omakuvia.




enemmän ja vähemmän oikeita patsaita



Preston

Prestoniin mentiin siis viime viikon torstaina kun meillä oli siellä perjantaina koulutus ja asuttiin Baschtin ja Alexian luona lauantaihin asti. Punasen Ristin koulutus oli periaatteessa samaa asiaa mikä oltiin jo käyty läpi: safeguarding children and adults, ja järjestötietous osuus, josta ei oikeestaan tullut uutta tietoa tälläkään kertaa, mutta toisaalta en vieläkään ole kyllästynyt kuuleen jotain asioita Punasesta Rististä uudelleen, enkä varmasti koskaan kyllästykään. ;)
Perjantaina mentiin illalla sitten käymään muutamassa pubissa. Ensimmäinen oli mielettömän kiva ja perinteinen Brittiläinen pubi, ja lopulta päästiin sisällekin, kun Trisha ei aluksi löytänyt henkkareitaan, ja kymmenen minuutin väännön ja etsimisen jälkeen tapahtu oikea ihme ja passi hyppäs jostain laukun uumenista. Voi sitä onnen määrää! Onneksi paikan portsari oli oikeen mukava ja sitä itseäänkin nauratti tilanne aikalailla. Kuvia ei tullut kameralla otettua Preston-"citystä", mutta kaupunki yllätti kyllä odotukset positiivisesti.

Sunnuntaina käytiin kotona vielä tosi hienossa pubissa keskustassa, joka on tunnettu siitä että miesten vessat on todella koristellut. Koko paikka oli muutenkin todella fancy ja paikalla taisi olla sekä turisteja että paikallisia.


Gabrielle Aplin

Maanantaina oltiin siis konsertissa! Rehellisesti sanoen menin Trishan mukaan enemmän mielenkiinnosta koska kyseistä artistia en etukäteen oikeastaan tuntenut, ja konserttiin menin siis todellisen fanin kanssa. :D Mutta oli kyllä 15 punnan arvonen keikka ja voisin mennä toistekkin!

lämppäribändi 1

lämppäribändi 2


Tiedän että tää video ei ole paras valinta koska kyseessä on Miley Cyruksen Wrecking ball coveri, mutta koska se oli yllättävä valinta ja ainoa kappale minkä mukana pystyi laulaan pääsi se tänne asti. Mutta Gabrielle kuulemma itse sanottaa omat kappaleensa ja kaikki muut kappaleet mitä se esitti oli kyllä omia.


BONFIRE NIGHT

Eilen 5.11 oli siis bonfire night (tunnetaan myös Guy Fawkesin päivänä) ja koska oon selittänyt tän perinteen historian liian monta kertaa jo väärin niin en lähde sitä liikaa avaamaan, google kertoo paremmin ja ainakin oikein. Salaliittolaiset yritti räjäyttää Englannin parlamenttitalon, mutta kuningas sai siitä vihiä ja pelastui, ja sillon kuninkaan pelastumista juhlittiin ilotulituksin. Ja siispä sitä vieläkin juhlitaan ilotulituksin ja kokoin ympäri Britanniaa. Me mentiin täällä lähellä Sefton Parkiin josta meille oli kerrottu että siellä on hieno tapahtuma. Ja se oli totta! En ollut odottanut että se olisi näin iso tapahtuma mutta en ole varmaan koskaan nähnyt yhtä hienoja ilotulituksia. Ja ihmisiä oli ihan mielettömästi! Aluksi vähän epäröitiin että mistä löydetään Sefton Park mutta ei tarvinnut paljon miettiä kun pysty seuraan ihmismassaa. Tuntui ihan paikalliselta siellä muiden joukossa!










Siinä vähä kuulumisia. Tänään on ollut kyllä erittäin hyvä päivä! Koulussa pääsin vetään aamuohjelman ja tuntuu että alkaa edistyä töissäkin. Ja pakko kyllä hehkuttaa, että nyt kun aikaa on kulunut, tuntuu musta yhä enemmän siltä että tulevaisuudessa oon oikealla alalla. 

Huomenna on viimeinen työpäivä tältä viikolta kun Punaselle Ristille tehdyt tunnit korvaa taas yhden työpäivän! Illalla mennäänkin sitten Trishan kanssa ulos ja perjantaina lähdetään viettään viikonloppua Nottinghamiin.

"Not too bad"

Tsemppiä kaikille koti-Suomeen, ikävöin teitä kovasti! Yöt vähenee ja enään 6 viikkoa ja pari hassua päivää päälle niin nähdään! 

<3

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti