tiistai 26. marraskuuta 2013

hello hello, how are you

Huh mitä vauhtia on taas kulunu aika, ja päivät joulua kohti lähenee<3

Vaikka mitä on kerennyt taas tapahtua! Viikonloppu oli taas kyllä ihan super super huippu! Lauantaina oltiin Theresan kanssa katsomassa Pähkinänsärkijä baletti kun Englannin kansallisbaletti oli Empire theatressa esiintymässä. Esitys oli MIELETÖN. Ja ahistus siitä että baletista on tullut itselle jo melkein kolmen kuukauden tauko kasvoi. Mutta onneks sekin asia meni vihdoin eteenpäin ja eilen maanantaina olin esnimmäiellä balettitunnilla tällä saarella. Koulu on aika pieni, meitä oli tunnilla vaan kuusi ja tunnin kulku oli aika erilainen kun mihin olen tottunut. Mistään maailman kolkasta en voi läheskään yhtä hyvää koulua löytää kun mikä kotona on, mutta kunhan pääsen johonkin nauttiin baletista. Tunnin jälkeen oli mielettömän hyvä olo, tuntu kun olisi päässyt jotenkin takaisin ruotuun, vaikka olikin kovin erilaista. Tehtiin jonkin verran liikkeitä ja asioita mihin en ollut aikaisemmin törmännyt. Yksi tyttö kerto mulle myös yhdestä toisesta koulusta missä se käy ton lisäks, eli taidan sen etsiä myös käsiini ja käydä testaan toisenkin koulun.
Mutta tuo noin kaksi tuntua lauantaina Pähkinänsärkijässä on varmasti yksi mun vuoden kohokohtia! <3

Lauantai ilta jatku siis työkavereitten kanssa iltaa viettämään pubikierrokselle. Oli todella kiva olla ulkona meidän luokan henkilökunnan kanssa, ja oli kyllä mielettömän hauskaa. Jos mahdollista, ton illan jälkeen tykkään mun työstä entistä enemmän. Tai no, mitä enemmän englanti kehittyy (=opin ymmärtään scousereita), sitä paremmin oppii tunteen työkavereita ja sitä parempia kavereitakin niistä tulee. Mulla kävi kyllä mieletön tuuri siinä että pääsin juuri meidän luokkaan, ehdottomasti koulun parhain!<3



Töissä menee muutenkin kivasti, nyt ajan mittaan oon saanu vähän enemmän ehkä vastuuta ja alan sulautua henkilökuntaan ehkä lastenkin mielessä. Parasta on päästä vetään eri "ohjelmia" lapsille! Viime viikolla käytiin myös retkellä spaceworldissa ja mc donaldsissa.... rehellisesti sanoen oltiin kyllä aika näkyvä porukka mutta eipä tuo mitään 8) hauskaa oli varmasti lapsillakin! Tukiviittomien kurssikin alkaa olla käytynä vihdoin!: )

Huomenna onkin taas ensiapuharjoitukset ja niitä varten pitäis vähän kirjaakin lukee :|. Joulu on saapunu Liverpooliin jo aikoja sitten ja joulumarkkinatkin jo keskustassa pyörinyt ainakin viikon, ja on kyllä upeat! Sieltä lupaan laittaa kuvia pian. Joulua fiilistelen itekin aika paljon jo ja aika pitkään, mutta tänä vuonna siitä syystä että saan olla kotona... Nyt sitä osaa arvostaa niin eri tavalla. Vaikka viihdyn täällä todella hyvin, on kotiin silti mieletön ikävä, mutta onneksi ei tarvitse murehtia sitä kun tietää että kohta on kotona <3! Ehdottomasti mun parhain joululahja tänä vuonna.

Tää teksti tais olla enemmän vaan tämmöstä tajunnanvirtaa kun oon niin meidän telkkarin lumoissa: KYLLÄ, se vihdoin toimii!!

Niin selitys vielä otsikolle. Koulussa on päässyt tutustuun mr tumbleen, joka on siis lastenohjelma. Sitä katsoessa on hyvä oppia viittomia. ;)

pian nähdään
-Sanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti