perjantai 15. marraskuuta 2013

meeting with Robin Hood

Viime viikonloppu oltiin siis Nottinghamissa kylässä EVS: vapaaehtosilla perjantaista sunnuntaihin. Perjantaina meni iltaan asti ennenkun oltiin perillä ja aika menikin kuulumisia vaihtaessa ja vaan chillaillessa. Lauantaina lähdettiin tutkimaan kaupumkia Hoan opastuksella kun Charlotte ja Stefan oli ensiapukoulutuksessa. Turisteina piti käydä tapaamassa Robin Hoodia Sherwoodin metsässä, minne taru perustuu, ja myös kiertelemässä Nottingham castlea.



meeting with Robin Hood

maisemaa nottingham castlelta

edelleen^

feeling home in the forest


Lauantai iltana lähdettiin käymään englannin vanhimmassa pubissa joka on sisältä kuin luola. Harmi että ei tullut otettua tarpeeksi hyvää kuvaa sisältä, mutta oli kyllä hieno paikka. Mukaan tarttui kuitenkin jokin valokuvaa arvokkaampi muisto, ehkä liian arvokas myös kyseiselle pubille, vai mitä luulet Trisha (aka Theresa). :D


Sunnuntaina kerettiin vielä mennä vähän ympäri kaupunkia ennen kun lähdettiin kotimatkalle. Oli kyllä huippu viikonloppu ja pakko myötää että Nottingham on kaupunkina ja siellä asuvien vapaaehtosten puolesta kyllä mun henkilökohtainen suosikki heti Liverpoolin jälkeen.




kotimatkalla pystyy hyvin kerään energiaa
Yks asia ollaan matkustaessa huomattu: Liverpooliin palaaminen tuntuu joka kerta yhtä hienolta ja koti-ikävä on aina reissatessa vähän, siis ikävä Liverpoolia. <3

Nyt siis taas yks viikko ohitse ja viiden viikon päästä kotiin!! Tänään sain nauttia vapaapäivästä ja huomenna mennäänkin Punasen Ristin tanssiaisiin Plaza hotelliin josta omaa päivitystä jonkin verran luvassa. Viikonloput joulua kohti alkaa täyttyä ja paljon kivaa ohjelmaa on kyllä tiedossa!!

Cheers me lovs!

ps. Nottinghamissa puhutaan ilmeisesti kans kivalla aksentilla, siellä saa puhestaa selvää eli ei lähskään niin vahva aksentti kun täällä meillä mutta mun korvaan tosi kivan kuulonen.

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti