sunnuntai 17. marraskuuta 2013

And we danced..

Eilen oltiin siis tanssiaissa!

Kyseessä oli hyväntekeväisyystapahtuma Plaza-hotellilla, pääasiassa seurapiiri-ihmiset tuli viettään iltaa ja tarkotus oli kerätä rahaa Punaselle Ristille, ja varmaan ihan hyvin onnistuttiinkin. Ohjelmassa oli arpajaiset, heds and tails -peli (johon myös mä otin osaa mutta Ipad jäi voittamatta mutta menipähän 5 puntaa hyvään tarkotukseen) ja viimesenä huutokauppa. Iltaan kuulu myös mielenkiintonen brasilialais tanssiryhmä ja kaiken virallisuuden jälkeen oltiin me vapaaehtoisetkin vapaita nauttiin illasta ja bändistä. Köyhien EVS- vapaaehtosten illan kruunas kolmen ruokalajin illallinen ;).

Tälläselle pikkukaupungin tytölle eilinen taphtuma oli kyllä jälleen jotain uutta ja ihmeellistä! Enpä ole ennen moisissa tanssiaisissa ollut tai mitään vastaavaa tapahtumaa todistanut.

Punasen Ristin porukka on kyllä tälläkin saarella yhtä huippua kun koti-Suomessa! Punasen Ristin porukalla on aina illan paras meno ja ne saa jokaisesta tapahtumasta todella huipun! Iltaa lähdettiin tosiaan jatkaan ristiläisten kanssa kaupungille tapahtuman jälkeen johonkin klubille.

Oli kyllä kokonaisuudessaan huippu viikonloppu ja vinkkinä myös kotiinpäin, että oispa siistiä saada SPR järkkään saman tyyppinen tapahtuma vähän samalla idealla rahankeräämiseks!


raffle table

ennen vieraiden saapumista

tanssiesitys........

dessert


dancing




öinen liverpool

Huomenna taas uusi viikko ja luvassa ainakin viikonloppuna pubeilua työkavereiden kanssa, PÄHKINÄNSÄRKIJÄ BALETTI<3 ja toivottavasti mahdollisimman pian toipumista flunssasta.

Hyvää yötä kaikille...päivät vähenee ja kohta nähdään <3


-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti