maanantai 18. elokuuta 2014

final seminar

Viikko sitten lauantaina suuntasin siis kohti Glasgowta! Lauantai alkoi ihan lupaavasti ja meillä oli täydellinen telttapaikka lähellä kaikkea tarvittavaa, suojaisessa paikassa ja parinkymmenen minuutin bussimatkan päässä keskustasta. Lauantai-sunnuntai yönä alkoi kuitenkin sataa vettä ja sille ei näkynyt loppua. Turhauduttiin sen verran kun telttakaan ei näköjään ollut vedenkestävä että otettiin halvin hostelli mikä löydettiin Glasgowsta. Sattumalta samasta hostellista löydettiin enemmänkin meidän vapaaehtosia.

Hostelli ei ollut ihmeellinen mutta kiva ilmapiiri eikä sinänsä mitään valittamista. Maanantaina koitettiin vähän kiertää Glasgowta mutta sateessa, tuulessa ja kylmyydessä ei oikein huvittanut. Käytiin jossain museossa ja istuskeltin hostellilla.

Matka kohti Aberfoylee meidän leirikeskukseen alkoi sitten illalla minibusseilla kun jälleennäkemiseltä päästiin eteenpäin. :)

Seminaari oli kivassa paikassa keskellä ei mitään. Ja siis todellakin keskellä ei mitään kun edes puhelin ei oikeen löytänyt kenttää. Kuitenkin Aberfoylen kylään oli parinkymmenen minuutin kävleymatka niin että kauppaan päästiin helposti. Asuttiin sellaisessa leirikeskuksessa mikä oli tosi kiva, pojat sai oman kämppänsä ja me tytöt mahduttiin melkein kaikki samaan. Tosi kiva paikka vaikka vesisateesta saatiinkin nauttia KOKO aika! 

Meillä oli ihan superia ohjelmaa! Pohdittiin kulunutta vuotta paljon, mitä on opittu ja miltä tuntuu lähteä takasin. Tehtiin tervetulovideot tuleville vapaaehtosille (ne laitan myöhemmin tännekin sitten kun saadaan ne ja enemmän kuviakin jakoon), käytiin syömässä ja vierailulla mountain rescue keskuksessa jossa päästiin kokeilen erilaisia välineitä. Muuten leirikeskuksen väki järjesti meille puukiipeilyä, jousiaammuntaa ja oma suosikkini oli kun rakennettiin itse lautta tynnyreistä ja kilpailtiin toista joukkuetta vastaan. Päästiin myös visailemaan ja kokeileen highland gameseja.

Viimesenä iltana muisteltiin kulunutta vuotta kuvin ja juhlittiin porukalla. <3

huippuja ihmisiä!


jotain tekemistä löyty glasgowstakin

pakko oli ikuista vanha mainos niistä festareista missä kävin


risteilyä Loch Lomondilla








<3

mun ihana suomityttö








päädyimpä kastaan talviturkkini





Kokonaisuudessaan oli huippu viikko vaikka hyvästien jättäminen ei ollutkaan helppoa. Nyt alkaa olla viimeiset hetket Liverpoolissakin ohi niistä kerron ehkä vähän myöhemmin, nytkin pitäis pakata mutta silti istun tässä tietokoneen ääressä. Ei hyvä.

six days left. 

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti