tiistai 5. elokuuta 2014

19 päivää

Hui!

Alkaa tuntua nyt aika lopulliselta. Koko ajan ajattelee sitä kuinka lähellä lähtö täältä on mutta sitä ei vaan sisäistä.

Tänään tuli istuttua pari tuntia koneen ääressä ja hoidettua asioita kuntoon ensi vuotta varten ja vielä on aikas muutama asia to do -listalla.

Toisaalta on ihanaa olla lomalla mutta, kumpa tää loma ois vaan vähän enemmän stressivapaa. Toisaalta voinko valittaa kun tää vuosi on ollut melko stressivapaa.

Viikonloppu tuli siis tosiaan vietettyä Prestonissa ystävällä maanantai aamuun asti. Lauantaina käytiin tutustuun Prestonin yöelämään ja vaikka mentiin vaan me kaksin meillä oli silti huippukivaa. Sunnuntai menikin nukkuessa niin etten oo kertaakaan koko vuonna, tai en tiedä oonko koskaan nukkunut niin paljoa. Ensin yöunia puoleen päivään ja päivän aikana parit päiväunet. Mutta oli ihanaa viettää niin laiskaa päivää ja tuntu että se oli ihan ansaittukin. Hyvää ruokaa (mitään muutakun erilaisia versioita pastasta me nyt ei koskaan syödä), unta ja monta monta jaksoa Big bang theorya ja vielä elokuva.

Eilen tulin toisaan aikasin kotiin ja kävin yhdessä puistossa missä en ollut vielä käynyt ja sitä oli suositeltu. Olin myös ahkera ja alotin sen pakkaamisen. Masennus iski kun tajusin että mulla on täällä 15 paria kenkiä ja tota vaatettakin ihan tarpeeks. :s

Tänään kävin kaverin kanssa pilates tunnilla jonka päätteeks istuttiin pari tuntia pubissa ja suunniteltiin muun muassa sen visiittiä Suomeen joulukuulle. Jee:)

Pientä ressiä kyllä luvassa loppuviikolle kun skotlannin suunnitelmatkin on ihan auki vielä. Ja kaikkee pitäs hoitaa ja nauttia viimesistä päivistä.

Tässä kaikesta poiketen huisi video tästä paikallisesta aksentista. Siitä saatte kunnon kuvan mitä tää oikeesti on tää puhe sillä toi poika osuu ihan nappiin! Kohdalta 2:07 on siis todellista scousea ;)



Tuntuu että mä oon koko ajan kiukkunen kun ressaa tuhat ja miljoona asiaa takaraivossa mutta tää päivä onneks parani kun oli kiva ilta. Odotan kyllä kotiin pääsyä vaikka viikon siellä kerkeekin vaan viettää ennen kuin Jyväskylä ja opinnot kutsuu. Jännityksellä odotan minkälainen kämppä on vastassa ja ketä saan kämppiksiksi sinne. Täällä on oikesti ihanat kämppikset ja arvostan sitä että tuun kaikkien kanssa toimeen ja ainakin yhdestä on tullut läheinen ystävä, mutta eipä tää yhteiselo pelkkää ruusuilla tanssimista (!) ole ja meillä neljällä ois kaikilla jotain opittavaa varmasti.

Meillä on tosi kiva ja söpö talo mutta sen vanhuus juuri taas todisti itsensä kun meidän suihku ilmeisesti valuttaa vettä lattiasta läpi Heghinen huoneeseen alakertaan. Ja meidän korjaaja-ukkeli oli kuulemma kieltänyt "käyttämästä suihkua ennen kuin hän tulee sen korjaamaan". Ja mitäköhän tämä sitten tarkoittaa ajallisesti olisi kiva tietää, sillä tasan aion huomenna aamulla mennä suihkuun. Tuskin se katto siitä nopean suihkun aikana romhtaa läpi kun se kuitenkin on jo useemman viikon sitä tehny. Toivottavasti ei. :D

Jännittävää kyllä muutta tästä talosta kodin kautta Jyväskylän kämppään. Viime yönä näin unta että käytiin siskon kanssa siellä ja tapasin mun kämppiksen ja rupesin esittäytyyn sille englanniks. Sitten kun se vähän ihmeissään siihen esittäyty takasin tajusin yhtäkkiä todeta että niin sää taidatkin puhua suomea. Hmm...

Näihin tunnelmiin katson jakson sinkkuelämää ja sitten unille. :)

moiks.

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti