maanantai 7. heinäkuuta 2014

Viimeviikon ohjelmaa: vieraita ja kiirettä

Moikka!

Viime viikko oli ihan huippu!

Yleensä oon aina väsynyt töitten jälkeen ja mutta viime viikolla tuli tehtyä siitä huolimatta kaikkea siistiä. Joka päivä jotain kivaa.

Okei maanantai tais mennä lähinnä skypetellessä kotiinpäin ja toipuessa telttailuviikonlopun väsymyksestä.

Tiistaina kuitenkin Lucas vei mut ihan maailman parhaaseen kahvilaan! Ainakin parhaaseen frendit fanille! Central Perk kahvilasta on siis tehty tänne kopio, jossa näytetään frendejä koko ajan<3

Keskiviikkona suunniteltiin tän viikkosia festareita, istuskeltiin puistossa ja pojat pelas jalkapalloa. Sit illalla lähettiin viä käymään parissa pubissa Lucasin kanssa.

Torstaille sain siis lipun Leijonakuningas musikaaliin ja menin parin työkaverin ja niitten kavereitten kanssa, kun saatiin liput vaan parillakympillä. Uskomaton musikaali. En voi käsittää miten jollain on niin hyvä mielikuvitus siihen miten ne kaikki asut oli tehty ja kuinka upeesti ne näyttelijät liikku. Wau.




Parasta kuitenkin oli viikonloppu. Perjantai alkoi ensin hyvissä merkeissä kun yks meidän vapaaehtonen Prestonista ja sen tyttöystävä kotoa saksasta tuli viettään viikonloppua Liverpooliin ja porukalla istuttiin pubissa ja katseltiin jalkapalloa. Ilta meni nopeeta niin että sain Heikin ja Kaisan myöhässä olleelta bussilta onneksi nopeasti silti lopulta tänne. Perjantaina alotettiin tää meidän brittiruokien viikonloppu fish and chips -fridaylla!

Lauantaina kerettiin turisteilla Beatlesit ja muuten Liverpoolin keskusta ja käydä risteilemässä Mersey joella. Sunnuntai menikin lähinnä shoppailemassa. Ruokapuoli tosiaan oli kovin perinteinen, käytiin syömään aamupala kahvilassa vaikka Heikki olikin vain tarpeeks uskollinen ja söi englantilaisen aamiasen, muuten kokeiltiin Afternoon tea (teetä ja sconssi hillolla ja jollain voisysteemillä) ja Sunday roast joka kyllä yllätti!



täs mä ja veikka








Roast dinner! 
Oli ihanaa saada vieraita kotoa ja taas tänään aamulla Heikin ja Kaisan lähtiessä iski koti-ikävä! Toisaalta vaikka kuinka oon panikoinut sitä kotiinlähtöä myös odotan sitä ja oon sistustanut mun solun huoneen jo päässäni.

Kirjotuksesta varmaan huomaa että unta tarttis nyt, töissä veny päivä pitkäks että saatiin kaikki valmiiks huomiselle kun valtion väkee tulee tuomitseen meiän työtä, ja kaikilla hirvee stressi. Itse en oikeen tiedä mitä odottaa mutta muiden reaktiosta päätellen paniikki on oikea asenne. :o Tässä pitäis alkaa jo kovasti valmistautua festareille ja mun pitäs löytää jostain kumisaappaat kiireesti.

Nyt kuitenkin hyvää yötä ja kiitos vielä kerran Heikille ja Kaisalle kun tulitte käymään! Nauttikaa Lontoon päivistä ja muistakaa käydä Camdenissa. ;)

Nähään elokuussa <3

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti