keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

T IN THE PARK

Blogissa on ollut bähän hiljaista viime aikoina tiedän mutta en ole millään ehtinyt kirjottaan viikkoihin. Nyt siis palataan ajassa takasin ja alotan festarireissusta skotteihin ja katotaan kuinka aika riittää kerkiääkö kirjottaan muutakin.

Mieletöntä musiikkia, uusia sekä vanhoja kavereita, telttailua, jonotusta, likaa, kumisaappaat, sadetta ja auringossa palamista, viiniä.....

10.7 siis suunnattiin kohti Baladoa ja T in the Parkia. meitä oli siis kymmenen hengen sekalainen seurakunta Liverpoolista ja Manchesterista.

Jo heti paikalle päästyä todisti että näitä festareita ei voi ihan Suomen mittakaavaan verrata. Sää oli helteinen ja ensimmäinen päivä meni pääasiassa jonottaessa ja jonottaessa ja etsiessä telttapaikkaa. Lopulta saatiin kuitenkin näppärä leiri meille ja kiva asetelma. :)


jonotusta 
 
                             


Muuten viikonloppu koostu hyvästä seurasta ja mahtavasta musiikista. Mieleenpainuvimpina Ellie Goulding, Imagine Dragons, Ed Sheeran, Sam Smith, Passenger ja ehdottomasti parhaimpana CALVIN HARRIS!













en saa laitettua fiksusti tähän videoo jostain syystä joten tässä nyt tietokoneneron joku ihme versio calvin harrisin keikalta, ilmas siis musiikkia pelkkää liikettä haha :D

Sellainen oli siis mun ensimmäinen visiitti skotlantiin. (Toinen tapahtuu ens viikolla kun on meidän final seminar!!!!!)
Ennakkoluuloista huolimatta saatiin sadetta niskaan vaan yhtenä päivänä ja muuten säät oli mitä mainioimmat, sain tän kesän rusketuksen toisin kun brittikamut tietenkin palo. Oli kyllä hieno kokemus, vaikka en ehkä toista kertaa selviäis torstaista maanantaihin pelkillä babywipeseilla ja bajamajoissa elämällä, oli se silti kaiken rahan arvonen.

-Sanna

2 kommenttia:

  1. Oi jummi, kuullostaa mahti reissulta, vähän oon kade kyllä :)

    Ps. Ota toi pirun robottiestojuttu pois päältä, tosi rasittavaa kommentoida sulle kun se tulee aina tohon :DDD

    VastaaPoista
  2. oli kyl ihan nastaa vaikka en tiedä lähtisinkö toista kertaa noin pitkäks aikaa : DD

    yh kerro lisää en nyt oikee tajuu, oon vähä pihalla tästä en oikee osaa käyttää D': mitä mun pitää tehä :P

    VastaaPoista