maanantai 6. tammikuuta 2014

koti ja tunnelmia vuodelta 2013

Perjantaina 20.12 lähdin siis kotia kohti viettään joulua ja uutta vuotta sekä nauttiin lomasta. Tota perjantaita tuli kyllä odotettua kovasti, ja onnistuin äitiltä ja iskältä pitään salaisuutena tuon oikean saapumispäiväni ja ne luulikin että mun lento kotiin on lauantaina mutta minäpä ovelana ilmestyin jo perjantaina. ;) Yllätys meni aika putkeen ja oli kyllä mieletön tunne kun käännyttiin kotitielle! No oikeastaan toi tunne oli koko matkan Helsingistä.. oli vaan niin uskomatonta olla Suomessa ja nähdä kaikki pitkästä aikaa. <3 Maailmalla tulee kyllä aika kova ikävä!

Kaksi viikkoa kulu hirmu nopeeta kun oli niin paljon tekemistä ja halusin nähdä kaikki ihmiset! Paljon oli puhuttavaa ja vieläkin ois! Kahden viikon aikana tuli käytyä muutamasti kahveella, shoppailemassa, vanhan kouluni joulujuhlassa, juhlittua, saunottua, syötyä etc.... Pääasia kuitenkin oli rakkaat ihmiset! 

Joulu vietettiin perinteiseen tapaan perheen kanssa serkuilla ja mummilla ja papalla ja joulupäivänä pääsi näkeen meidän kylän nuorison hotellilla joka on tavallaan osa joulua sekin. Uusi vuosi meni juosten meidän ja naapuritalon väliä mutta mikä onkaan parempaa kun pystyä kerrnakin olemaan kahdessa paikkaa samaan aikaan! ;)

Kiitos kaikille jotka olitte osa tota kahta viikkoa. Rakastan teitä.<3



Uusi vuosi 2014 alkoi siis parhaalla mahdollisella tavalla ja ihmisten joidenka kanssa toivon vuoden 2014 myös lopettavani. Vuoteen 2013 on mahtunut paljon ja se on ollut aika merkittävä vuosi. Isoja ja vaikeitakin päätöksiä kuten ulkomaille muutto, isoja saavutuksia kuten ylioppilastutkinto ja yliopistopaikka, uusia kokemuksia, rakkautta, iloa, surua ja suunnattomasti ikävää. Kerrassaan nyt kuitenkin tässä hetkessä ajatellen aika merkittävä vuosi mun elämässä :o, ja sen kunniaksi vähän sisältöä sieltä vaikka paljon jää vielä kuvienkin taakse ja paljon selitettävää olisi mutta ehkä on parempi jättää kuitenkin muutaman kommentin varaan:

Lukioajan loppuminen

Viimeinen balettiesitys koulussa jossa vietin noin 15 vuotta elämästäni


vahvistuneita ystävyyssuhteita

rakkautta

valkolakki ja uskomattoman mieletön päivä

matkailua

haaveita

inttisleskeyttä

juhlia,iloa ja rakkaita ihmisiä

muistoja ja loppumattomia kyyneliä <3

Muutto tuntemattomaan


vapaaehtoistyötä ja uusia ystävyyssuhteita
Aikas vuosi! Kiitos siitä ja tsemiä tulevaan!

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti