sunnuntai 26. tammikuuta 2014

I'm a firstaider!

MOI!

Viimeset pari viikkoa on mennyt aika nopeeta ja tuntuu ettei olis ollut viikonloppua ollenkaan välissä, kun olen suorittanut ensiapukurssia....mutta nyt voin ylpeänä todeta että olen ensiapupäivystäjä! Eihän sitä tullut kuin neljä vuotta suunniteltua.;) Nyt sitten alkaa erilaiset tapahtumat täällä kutsua, ehkä rugby- pelit ja konsertit houkuttelis eniten, ja kesällä pitäis olla aika paljon tapahtumia täälläpäin ja varmaan aika erilaisia kuin koti-Suomessa. Haaveena olis jatkaa päivystämistä kotiinpaluun jälkeen, mutta vaikka todistus on pätevä kotonakin, uskaltaisin väittää että tavoissa on aika paljon eroa.

Viime viikolla oli tarkotus mennä uuteen balettikouluun katsoon minkälaista siellä olis, mutta pubi-ilta vei voiton. Vihdoin tuntuu että on löytynyt jonkinnäköinen linkki paikallisiinkin kavereihin ja yhden kaverini kanssa olen käynyt nyt viimeviikolla pari kertaa ulkona. Ne kokoontuu aina yhteen samaan pubiin tässä melko lähellä, ihanan perinteinen brittiläinen paikka...tulee ihan paikallinen olo vaikka tottakai en kyllä muiden silmissä ole sellainen yhtään....kuitenkin oon se suomalainen tyttö joka ei aina oikeen tajua kaikkee. :D Mitäs puhuvat niin nopeeta ja aksentilla. (8 Toivottavasti nyt tulee kuitenkin lähes joka tiistai käytyä Quiz-illassa tuolla pubissa, eli siellä on aina tiistaisin niinkun tietokilpailu -vaikka oikeastaan en siihen kyllä kauheasti osallistu. :D Sellasta ulkona käymistä oon kotoa kaivannut....siinä missä me istuskellaan kotona autoissa kylällä täällä istuskellaan pubissa, maassa maan tavalla ja rehellisesti sanoen tykkään tosi paljon tän maan tavasta... :D

Töissä sujuu aika mukavasti ja on kiva tehdä työtä mistä oikeasti nauttii ja mikä palkitsee. Suurimmalla osalla meidän luokan lapsista ei ole puhetta, ja osalla on muutamia sanoja tai lyhyitä lauseita. Viime viikolla sain yhden meidän lapsista oppiin sanomaan mun nimen, muutaman kerran meni oikein mutta viimesimpänä spontaanisti kysyttynä siitä tuli "Nana". Ennen joulua kun yksi toinen oppi sen sanoon kaikki meidän henkilökunta luokassa oli nimeltään muutaman viikon ajan "Sana". Seuraavalla viikolla mennäänkin meidän luokan ihanien lapsosten kanssa retkelle legolandiaan ja mc donaldsiin...en malta odottaa!

Viikonlopuks saan yhden ystävän Prestonista tänne viettään viikonloppua, viikonloppua jona ei tarvitse tehdä mitään ja saa tehdä kaikkea kivaa! :D Ihanaa vaihtelua näiden ensiapuviikonloppujen jälkeen. On jotenkin niin vapautunut olo näiden kahden viikon jälkeen! Mutta parasta on kuitenkin se, että kahden viikon päästä Anna ja Laura ON TÄÄLLÄ! äapojgpäao! Cannot wait!

Tajusin tällä viikolla että vuosi sitten tammikuussa sain tietää mahdollisuudesta hakea vuodeksi EVS:n kautta britteihin, jahkailin mitä teen ja päätin hakea. Silloin en tiennyt kuinka kiitollinen tulen tästä olemaan jos lopulta tänne päädyn, ja ajatus siitä että asun täällä oikeasti tuntui jotenkin mahdottomalta. Täällä kuitenkin ollaan ja vaikka ikävä on kova, tunnen olevani uskomattoman onnekas siitä että sain tän mahdollisuuden.

Nyt kuitenkin adios amigos tän ajatuksen juoksun jälkeen mä jatkan Big Bang Theorya johon oon tällä hetkellä aivan koukussa!

see ya mates <3

-Sanna

2 kommenttia:

  1. Onks meillä aina samaan aikaan tylsää kun musta tuntuu, että päivitetään aina blogejamme samaan aikaan :D Ja hei, meijän pitää sitten kyllä kehitellä sinne Nottinghamiin joku suomen euroviisukannustustiimi, vaikka ois kuinka paska biisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti on :D... luin sun teksin sen jälkeen kun olin omani kirjottanu ja tuli kyllä häpeä tän mun pilkuttoman tajunnanvirran jälkeen :P!!
      Ja ehdottomasti! Kannustetaan suomi voittoon kyllä aivan varmasti....täytyy kehitellä jotain huisia ;)

      Poista