torstai 19. joulukuuta 2013

it's christmas time....

Joulu tuntuu olevan täällä paljon isompi juttu kun siihen on valmistauduttu jo reippaasti marraskuusta lähtien. Koulussa on päässyt hyvin joulutunnelmaan kun viimeset kaksi viikkoa on vain hölläilty eri jouluohjelmien parissa ja joululaulut soinu ja koristeet ollu esillä joulukuun alusta alkaen. Joulujuhlaa vietettiin viime perjantaina kun vanhemmat oli katsomassa alakoulun esityksiä, ja tänään esitettiin nuo samat koko muulle koululle.

Tänään sain ihanan lahjan mun luokalta, seinäkalenterin missä on kuvat kaikista meidän ihanista lapsista<3. Samoin tulee tosi hyvälle mielelle kun vanhemmat lähettää lahjoja meille kotoa! Jopa mäkin olen saanut kortteja ja yhden henkilökohtasen paketinkin!

Tänään saatiin siis nauttia alakoulun esityksistä ja pääsin itsekin näkemään ne kaikki, oli ihana katsoa kuinka osa lapsista nautti esiintymisestä ja en osaa sanoin kuvailla kuinka hellyyttäviä ne oli! Päivä meillä päätty tänään jouludiscoon jossa minni hiiri kävi vierailemassa, ja eilen kävi joulupukki jakamassa lahjoja yhteisellä aamiaisella.

Liverpoolin keskustassa pääsee myös joulutunnelmaan hyvin:

Toi on siis liukumäki!







Tämmöstä aattelin aikani kuluks kertoilla, nyt pitäis lähtee yhden kaverin kanssa istuskeleen vähän iltaa the brookhouseen, haluan tehdä jotain sillä nyt kun kotiin lähtö on jo näinkin lähellä pakko pysyä liikkeessä sillä oon liian innoissani. äopdjgpäaoja! Kohta nään kaikki teidät ihanat<3!!!!!

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti