maanantai 16. joulukuuta 2013

perfect weekend!


Viikonloppuna meillä täytty talo vierailijoista, kun meidän luokse keräänty muita vapaaehtosia viettään viikonloppua. Yhteensä meitä oli lauantaiyönä täällä 15 ja kaikille löyty lopulta hyvin yösija. Perjantaina illasta saapu suurin osa vieraista ja käytiin tekeen pientä pubikierrosta Liverpoolin keskustassa ja sitten istuttiin iltaa meillä kotosalla aamutunneille ja vaihdetiin kuulumisia, kun osan kanssa ei oltu Brightonin jälkeen nähty. Parasta oli, että sain nähdä Lauran ensimmäistä kertaa sitten syyskuun!
the philharmonic


Lauantai aamuna kympiltä saapu Stephanie Leedsistä ja sitten lähettiin turisteileen ympäri Liverpoolia. Ihmeen kaupalla saatin myös Kentistä kolme vapaaehtosta tänne, ne keiden luona viime viikonloppu majailtiin. Aluks niiden osalta reissu tänne meinas peruuntua kun auto oli rikki, mutta yllätyksenä se korjaantukin ja ne saapu lauantai iltapäivästä. 
you gotta love this city<3



Lauantai-ilta/yö teki tästä viikonlopusta parhaan viikonlopun viimesen neljän kuukauden ajalta ja täydellinen viimeinen viikonloppu ennen kotiin tuloa! Tällaisten viikonloppujen jälkeen sitä taas ajattelee kuinka onnekas onkaan tästä mahdollisuudesta minkä on saanut tänne tullessa. Niin monta mahtavaa ihmistä ois jäänyt tapaamatta jos en olis tähän mahdollisuuteen tarttunut.

Kiitos kaikille! Nyt vielä enemmän ja vähemmän sensuroituja kuvia viikonlopulta. Paras idea on jättää kamera pöydälle ja sunnuntaina huomata että kuvia yhdeltä viikonlopulta on melkein 300. 


art :D



almost a group picture of us :)

please note the coolest poster ever!


Mrs. Robinson

Lucas on the background makes the picture perfect :D





enjoying liverpool i guess


Tunnelman pelasti Simon&Garfunkel



Loppuviikosta kotiin! En usko sitä millään todeksi! 

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti