tiistai 8. lokakuuta 2013

univelkaa, iloa ja ripaus ikävää

Viime viikonlopun tarkoituksena oli levätä ja tutustua kaupunkiin, eli "turisteilla". Lepo tuli kyllä tarpeeseen ja lauantaina päästiin liikkeelle vasta viiden aikaan, ja Theresan kanssa käytiin käveleen Mersey-joen varrella ja kiivettiin(hissillä) Radio City Toweriin katseleen maisemia aurinkoisena päivänä. Jostain kumman syystä lauantait on aina kauniin kesäsiä päiviä ja aina paistaa!;) Tää on kyllä upea kaupunki! Univelkaa jäi silti viikonlopulta kun iltasin on vaan niin kiva olla ja hengailla ja kun vihdoin ollaan saatettu suuri etsintä loppuun ja löydetty meidän vakkari pubi tästä vierestä, niin tottakai pitää siellä viettää aikaa!

at the Dovey !

"interesting story"

maisemaa


Albert Dock



löysin kamun

maailma on minun



Sunnuntaina oli sitten Safe Handling -kurssi joka pitää suorittaa ennen ensiapupäivystäjäksi tulemista, eli nyt on ensimmäinen etappi takana! Kurssilla käytiin läpi miten esimerkiksi auttaa ihminen pystyyn tuolilta tai maasta turvallisesta ja miten itse nostaa turvallisesti. Kurssilla muut paitsi minä ja Theresa oli kyllä ilmeisesti tuota etappia vaille valmiita ensiapupäivystäjiä. Samalla heitettiin läpi kyllä toinenkin kurssi joka käsitteli työskentelyä yhteistyössä esimerkiksi palolaitoksen tai ambulanssin kanssa. Tuo kurssi kesti vain tunnin ja katsottiin video ja samalla piti bongata kysymyksiin vastauksia, ja rehellisesti sanottuna ymmärrys aivan kaikesta jäi vähän pienemmäksi kuin muilla! :D Vaikeeta sanastoa ja lukea kysymyksiä samalla kun kuuntelee englanniksi.... :D no mutta ehkä pointti tuli selväksi.

Viime päivät on ehkä iskenyt ensimmäistä kertaa sanoisinko "oikeampi" koti-ikävä ja odotan jo joulua kyllä innolla. Stressin poikanen on kyllä siinä että mitä teen uutena vuotena, kotona vai Lontoossa? Kertokaa joku mulle niin varaan lennot! :) Mutta toki koti-ikävä helpottaa kun rakkaat serkut ja täti tulee PERJANTAINA tänne! :)

Hyvää viikon jatkoa!

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti