torstai 3. lokakuuta 2013

British Red Cross ja suomalaisa vieraita

Eilen siis alkoi vihdoin Punaisen Ristin jutut, kun tähän mennessä ei olla Ristin kanssa oltu oikeen missään tekemisissä vaikka sen nimissä täällä työskennelläänkin. Musta siis tulee jossain vaiheessa ensiapupäivystäjä erilaisiin tapahtumiin. Mutta siihen mennessä että mulla on kaikki taidot ja valmiudet on jo tammikuu, mutta sitä ennen luvassa on koulutusta ja myös mahdollisesti osallistumista erilaisiin tapahtumiin vähän enemmän sivustaseuraajana.

Eilen oltiin siis Theresan kanssa EA-harjotuksissa. Kaikki paitsi me ja yksi mies oli todella ammattitaitoisen olosia, ja eilen harjoteltiin miten potilaalle annetaan sellasta kivunlievitystä niinkun happipullon tyyppisestä systeemistä. Mutta mitään noin vaativaa en kyllä varmasti joudu tekemään missään vaiheessa vuoden varrella. Mutta alko kyllä harjoittautuminen melko korkealta tasolta kun perustiedot kaipais varmasti kertauksen, mutta se varmasti hoituu virallisessa koulutuksessa. Mutta tuli kyllä hirveen kiva olo; Punasen Ristin ihmiset on kyllä joka puolella maailmaa yhtä huippua porukkaa joiden kanssa varmasti viihtyy!

Sunnuntaina on sitten safe handling -kurssi, jotta on yksi asia hoidossa että voidaan joku kaunis päivä Brittien Punaiselle Ristille työskennellä nimikkeellä event first aider.

Meillä tosiaan oli myös suomalaisia vieraita tiistaista torstaihin! Yllätyin kyllä vähän kuinka hassulta tuntu puhua suomea tälläin livenä kuukauden tauon jälkeen! Mutta oli hienoa saada ensimmäiset suomalaiset meidän taloon, kun Emilia ja Kristian tuli inter rail -reissullaan poikkeen meidän luona, vaikka harmi kyllä että ei paljon mitään ehditty yhdessä tehdä. Eilen oli tarkotus mennä meidän paikallispubiin yksille sen jälkeen kun ollaan takas ensiaputapaamisesta, mutta se venähti niin että oltiin vasta puoli 11 jälkeen kotona ja kun päästiin pubiin se oli menossa kiinni. No mutta yritys oli ainakin hyvä. :D



Taas mennyt kyllä yks viikko aika hujauksessa ohi ja huomenna voikin sanoa että tasan viikon päästä rakkaat serkkuni ja tätini tulee tänne!<3

Hyvää viikonloppua!

-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti