torstai 8. toukokuuta 2014

Täytimpä kerran 20

Moikka!

Nyt on hyvä aika kirjotella aivan uskomattomasta synttäriviikonlopusta, kun ollaan jäljet saatu Heghinen kanssa siivottua.

Torstaina kuitenkin Jani saapu tänne ja tavattiin kaupungissa kun töistä sinne ennätin. Illan aikana kerettiin turisteilla, kahvitella, pubeilla ja jutskailla! Perjantai aamuna otin Janin, eli meidän SPR:n henkilön joka tästä EVS touhusta Suomessa vastaa. mukaan töihin ja se vietti aamupäivän meidän koululla ja mun luokassa, ehkä enemmän tai vähemmän järkyttyneenä. No ei :D. Mutta oli ihan mahtihuippua saada se käymään täällä ja näyttään että mitä mä täällä oikeesti teen. Mistä tässä jutussa on kyse jonne sen avulla on päästy!

Perjantaina siis saapu lähes kaikki vieraat joita tuli tällä kertaa Prestonista(toinen synttärisankari), Blackpoolista, Sheffieldistä, Nottinghamista, Kentistä, Bristolista, Lontoosta ja  Saksastakin kaksi kun yhdellä vapaaehtosella oli kaksi kaveria kotoa kylässä. Yhteensä laskettiin että meitä taisi olla sellaset 18 yötä täällä. Mutta kyllä, kaikille löyty tila nukkua mihin en alunperin uskonut. Itselläni ei ollut ainakaan valittamista :). Voin kyllä kuvitella että niillä jotka esim. Theresan huoneen lattialla nukku kolmen retkipatjan päällä viisi ihmistä niin olot olisi voinu olla paremmat. Mutta nukkumaan tänne ei todellakaan tultu ja joka päivä taisi olla kello jo kuuden paikkeilla ennen kun suurin osa alkoi nukkumaan.

Perjantaina töistä kotiin tultua luulin että mulla on reilusti aikaa siivoilla, kokkailla ja muuta, mutta ensimmäinen vieras saapukin jo kuuden aikaan. Muut tuli kuitenkin vasta myöhemmin, joten kerettiin perjantaina paistaan munkkeja! Paljon! Mä tein taikinan mutta sain lopulta monta pikkuapuria ja tän vuoden vappumunkit tuli kerrankin tehtyä. Ja teki kyllä hyvin kauppansa. Illaksi lähdettiin pubiin keskustaan kun melkein kaikki oli saapunut ja sitten mä kävin noutamassa vielä perjantain kaukasimmat vieraat Kentistä, jotka saapu vasta varttia vaille 12. Theresa ja Lucas oli siis sound city festareilla Liverpoolissa torstaina ja perjantaina, ja sitten vielä puolet vieraista lähti niiden matkaan sinne lauantaiksi. Me loput nukuttiin todella myöhään ja löhöttiin koko päivä. Mun teki mieli lähtee kattoon yhtä konserttia missä työkaveri olisi soittanut mutta ei lopulta päästy liikkeelle. Päviään kuulu siis löhöilyä, päiväunet, ruokaa ja kävely tescoon ostoksille. :D Illan vietto alkoi sitten kun olin kahdeksan aikaan käynyt noutamassa kaksi viimeistä vierasta vielä paikalle. Me pelattiin todella hauskoja ja kerrankin uusia juomapelejä eikä vaan aina sitä yhtä ja samaa, ja istuttiin iltaa porukalla. :D Festariseurue liittyi seuraan joskus yöllä kun sieltä tulivat takaisin.

synttärisankarit!

koska jalkapallo on niin mielenkiintosta........

Sunnuntai jatku taas löhöilyllä, osa vieraista lähti kaupunkiin katselemaan, ja me laiskimmat jäätiin taas kotiin. Illalla meillä oli kuitenkin meidän "pääbileet" kaikkien kanssa porukalla kun festarit oli loppunut, ja sen lisäks olin kutsunut muutamia kavereita Liverpoolista joita tuli seitsemän, eli talo oli kiitettävän täynnä. Aluks kaikki oli vähän kahdessa porukassa, mutta lopulta yhtä ja samaa porukkaa. Oli ihan mielettömät synttärit!! Naapuritkaan ei oo vielä sanonut vihaavansa vaikka jotkut päätti laulaa Gerardille jotain ylistyslaulua pihalla. Ilta jatkui taas myöhään ja osa paikallisista lähti kaupunkiinkin vielä aika myöhäsellä mutta ei ilmeisesti enää niin myöhään ollun monet paikat auki. Maanantai aamuna herätessä oli aikas mukava kaaos keittiössä mutta nyt on siivottu ja lattiat mopattu vaikka ei vielä tuona aamuna uskonut että tähän päästään. En olisi voinut kuvitella parempaa iltaa kyllä todellakaan!


Löydettiin punasia kuppeja jenkkityyliin! Siivotessa on ollut aika mielenkiintosta mistä kaikkialta näitä löyty nimillä varustettuina ja mitä nimiä niistä löytyi



my british<3



the morning after...

Maanantaina osa vieraista lähti jo "aikaisin" ja viimeset sitten joskus neljän aikaan. Lopulta kun kaikki oli lähtenyt, tuli hirveen tyhjä olo. Yhtäkkiä talo olikin tyhjä, ja tuntukin aika yksinäiseltä kun oli tottunut että on koko ajan väkeä ympärillä, ja osa joista on tullut todella läheisiä niin sai viettää taas aikaa yhdessä. Tuli ehkä ikävä. Se on johtanut taas kriisiin kuinka nopeeta aika kuluu. En koskaan halua hyvästellä. :D

Oisin halunnut liittää tähän loppuun videon maanantailta missä me istuttiin porukalla Lucasin huoneessa ja soitettiin kuka kitaraa, kuka sellasta pikkupianoo mihin puhalletaan, kuka rumpukapuloita tai käsiään. Mitä tahansa. Itse soitin ukulelea jota harjoteltiin jo sunnuntaina chillaillessa mutta nyt meidän "bändiin" liitty mitä erikoisimpia soittimia. Se oli sellainen hetki kun ajattelin, että tätä hetkeä en halua unohtaa koskaan. Mutta valitettavasti en saa liitettyä puhelinta tietokoneeseen. :(

Nyt lopettelen Euroviisutunnelmiin tän päivityksen, toivottavasti päästään semifinaaleista jatkoon. Nyt vois jopa omaa maataan äänestää kun siihen on mahdollisuus. Huomenna siis lähden kohti Nottinghamia viettään viikonloppua ja lauantaina mennään baariin katsoon Euroviisut. Siitä luvassa myöhemmin.

Kuitenkin vielä oikein hyvää Punaisen Ristin viikkoa kaikille, ja etenkin hyvää Henry Dunantin syntymäpäivää. Nyt kun miettii, ilman tuota ihmistä, ja 151 vuotta takaista historiaa, en olisi nyt täällä. Kiitos Punainen Risti, maailman hienoin järjestö.

-Sanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti