sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kolme viikkooo!

Tasan kolme viikkoo aikaa lähtöön. Jännittääkö? KYLLÄ!

Eli 1.9 pitäis olla laukut valmiina ja suunta kohti Englantia. Muutaman päivän alkuseminaarin jälkeen matkustan sitten kohti Liverpoolia, missä olisi tarkotus vuoden päivät viettää EVS:n (European voluntary service) vapaaehtoisena koulussa missä on eri tavoin kehitysvammaisia opiskelijoita. Linkistä löytyy koulun nettisivut. http://www.bluebellparkknowsley.co.uk/ Työnkuva selviää itsellenikin kunnolla vasta paikan päällä. :D

En vois olla enempää sekä peloissani että innoissani. Jo yläasteella päätin että tässä vaiheessa pidän välivuoden ja lähden ulkomaille, ja nyt kun tähän pisteeseen on tosiaan tultu, aion edelleen sen tehdä. En vois kuvitella parempaa tapaa viettää tulevaa vuotta kun tehdä töitä Punaselle Ristille ja sen lisäks päästä näkeen minkälaista mun tuleva työ on, kun alan opiskeleen erityisopettajaks näiden kahdentoista kuukauden jälkeen.Tän kaiken lisäks pääsee tapaan uusia ihmisiä ja oppiin eri kulttuureista ja ehkä omastakin.

Tuntuu että tuhat asiaa on kuitenkin viä to do -listalla hoidettavana ennen lähtöä ja päivät vaan alkaa mennää nopeempaa ja nopeempaa ohi. Tässä nyt viimeiset kolme viikkoo yritän nähdä kaikkia rakkaita ystäviä ja sukulaisia ja vierailla parolassakin melko tiheeseen.

Blogin pitämien tuntuu näin alkuun vielä aika vaikeelta mutta ehkä tää tästä lähtee. Tänne yritän kuitenkin kirjotella jonkin verran menemisistäni reissultani, jos joku haluaa kuulumisia sieltä lukea! :)



-Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti